dimecres, 8 de febrer del 2017

GATS: MÉS APORTACIONS DEL PROJECTE

Hola famílies seguim  aprenent més coses de dinosaures gràcies a les vostre aportacions.
Aquests díes hem après que hi ha dinosaures carnívors i dinosaures hervívors. Hem pogut observar que la majoria dels dinosaures hervívors caminen a 4 potes i tenen les dents més planes i arrodonides. El coll el tenen llarg o curt depenent si mengen fulles dels arbres o mengen herba i branques de terra o d'arbustos més baixets. També hem pogut observar que molts hervívors tenen algun tipus de defensa en el seu cos, ja siguin banyes, crestes o bé una cua amb punxes... per tal de poder-se defensar dels carnívors.
Per l'altra part els carnvíors solen desplaçar-se amb les 2 potes darreres per tal de tenir més velocitat i poder caçar. Les seves potes davanteres són més petites. Tenen les dents punxegudes i afilades per tal de poder esquinçar la carn. En moltes ocasions també tenen urpes afilades per tallar i caçar.
Hem vist que hi ha dinosaures de diferents mides i hem de comprovar quines són aquestes mides per fer-nos una idea de com eren de grans i fer comparatives per tal que ho poguem entendre.
Estem coneixent el nom dels diferents dinosaures que heu anat portant. Tenen noms molt interessants i difícils.
Estem començar a saber que aquestes criatures van desaparèixer  a causa d'un meterorit que va impactar contra la terra.
També hem descobert un dels primers dinosaures que va existir, es diu Edaphosaurus.




































2 comentaris: